Nedräkning.

1 dag kvar . :) - längtar fruktansvärt mycket. åh kan inte bara dagen GÅ så de blir fredag någon gång.
hoppas lille-pyret visar sitt kön för oss då hehe. kevin var ju en hejdare på att ligga som en groda med snoppen i vädret i magen haha. :o)

Älskade man - har tagit ledigt fom idag tills på måndag för att avlasta mig och umgås så mycket som möjligt med oss. han är så GO min babe! kommer bli mysigt. så imorgon åker vi till mödravården och kollar till plutten i magen.
Bra mår den nog med tanke på alla sparkar den ger ifrån sig. Får ju knappt läsa en bok utan att den hoppar haha! sött. :)

Lill-prinsen - sover just nu men drömde något hemskt inatt. Vaknade flera gånger & skrek som aldrig förr stackarn! hoppas på en bättre sömn inatt så vi båda vaknar utvilade och känner oss bättre.

själv är det första dagen man har fått i sig näring. Underbart men mår jätte illa nu så en lergigan och gosa ned i sängen är aldrig helt fel. :) Vi är fortfarande lika nykära som innan och det är underbart att vi lyckas hålla varandras händer oavsätt väder och dagar. att vår kärleks hålls vid glöd kommer göra våra barn lyckligast <3

Marie Nellie & Oliwer´s Mamma » 2009-11-19 | 23:07:55
URL: http://shiiitonge.blogg.se/

va kul, du måste berätta vad det är för en liten parvel som gömmer sig där inne :D



sv: jobbigt men hoppas det blir bättre :)

kram

jessica » 2009-11-20 | 12:46:46
URL: http://jlethin.blogg.se/

Sv: Hehe tack :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback