Då var denna speciella dag avklarad.

Speciell dag med fint väder och trevligt umgänge.
Kevin har ställt sig på alla fyra idag lite snabbt, han har rullat runt och velat stå upp hela tiden, Han har också hoppat runt i sin hoppgunga som han bara skrattade och tyckte var otroligt kul,
Han har fått lite saker och jag med eftersom för mig är det morsdag och för han blir han 5 månader,
Jag fick en kruka med rosa rosor i och prinsesstårta och cigg hihi, Kevin fick Hoppgunga och leksak tills han blir äldre av sin farbror och hans familj, sen fick han tiger kudde av sin far, han har ätit biffstroganoff, mosad potatis med smör och välling =)
Vi har gott en liten promenad jag och mammsen ner till centrum och träffat pappan, Kevin sov i skuggan i drygt 2 timmar,
Jag var väldigt klantig denna dag, Först gick jag in i skötbordet med min kaffekopp fick kaffe över hela mig på skötbordet och på golvet, efter det tappade jag min prinsessbit jag precis tagit och börjat äta på rakt ner på golvet då vart jag så arg så jag sket i att ta en ny, sen skulle jag dricka kaffe med mamma ute i solen och på något höger eller venster så spillde jag på mina byxer. =/
Well well, alla har sina brister haha . <3 Tjing Wictoria.

Bjuder på lite bilder på min skönhet och sådär. <3

Kevin 5 månader och mors dag idag.

Så sant som det var sagt,
Kevin blir 5 månader idag och samtidigt så är det morsdag idag, vilken speciell dag!! =)
Vi har myst hela helgen, Hyrt massor av filmer och ätit chips grillat osv, så himla mysigt och varmt har det varit.
Kevin har fått linn byxor av mig i present för att fylla 5 månader =) , av Kevins gudfar tonys bror och hans familj fick han en hopp gunga och leksaker från BR . =) Sen fick jag två rosor av min älskling åh i love you !
Nu sitter min lilla pojke och kollar på madagaskar två och skrattar och är helt inne i tvn. <3

Ska lämna tillbaka filmerna idag och handla fler våtservetter.

äta princess tårta med min mor, Kevin ska få något gott han med. =)

Tjing tjing, Wictoria

Bad Bad !

Jag tycker det är dåligt att min äldsta bror inte ens har sagt Grattis till mig och gubben för Kevin,
Han sa när jag var Gravid till mina föräldrar att han inte brydde sig ett dugg,
Han vill inte ens se Kevin, det tycker jag är en dålig morbror... om han inte vill då ska han aldrig behöva göra det inte ens när Kevin är gammal nog ska han inte göra det..
Men han har alltid dragit sig ifrån sin familj, och tyckt att han är för fin för oss, han skäms över oss..
Att han ens kan yttra sig så förstår inte det, Hade det inte varit för mina föräldrar hade han aldrig funnits i den här världen och hade det inte varit för dom som uppfostrat han så pass bra då hade han inte varit där han är nu !!! You are BAD !!
Well Well den ända Bror jag har tillit för och har bra kontakt med och vill att han har kontakt med min son det är Krister dom andra två är inte ens värda att titta på Kevin !!!

Sen är det där Suget att göra en till bebis snart är väldigt kraftigt, starkare sug en droger måste jag säga..
Så snart väldigt snart kommer jag ha en till i ugnen om jag får som jag vill, Gubben vill också självklart men han har nog inte lika stort sug som jag, jag vill ha EN till och det är NU på måmangen sen har jag mina två älskade ängla barn och min älskade man då har jag min familj jag behöver inge fler, men vem vet vad framtiden har att erbjuda senare i livet med min man. =) Kommer blogga om min graviditet igen sen så kul att gå tillbaka och kolla vad man skrivit när man var gravid och vad som hände i magen. =)

if i can dream.

Har slängt in en tvett, bytt till ett annat modem men det funkar ändå inte. *Meningslöst*
Kevin har suttit i sin babysitter och kollat och skrattat åt filmen ( Nu är det jul igen två ) och pratat med tvn,
Samt har han legat på golvet och rullat runt och gör mer och mer framsteg till att krypa, det tar sin tid men han är stark och har mammas och pappas envishet.
Han har också fått Biffstråganoff vilken han tyckte enormt mycket om och ville ha mer, han har suttit en hel del idag och bara sovit en gång i en kvart och blivit lite kinkig över att han varit trött, så jag la honom i sängen bullade upp honom med täcket och nappen så somnade han..
Han spanar in sina fötter och tar tag i allt han får tag i sötnosen ! =)
Det blir att köpa nytt babygym och Gåstol till han för han ställer sig upp hela tiden när man hållar i han, väldigt stark i sin kropp. =) Nu går det undan alltså..

Själv sitter jag lite här, och ska ut och röka väntar på min mor som ska komma med donken,
Har ju haft fullt upp med lill prinsen hela dagen inte hunnit äta så speciellt mycket..

Ska man bli arg eller vad är det frågan om.

Igår funkade internet hur bra som helst, ( därför jag satt väldigt länge tror jag )
Idag när jag vaknade och satte på datorn så funkade inte internet alls, vad är det frågan om dom säger att dom ska fixa det senast den 27:e och det var igår, då fixade dom det men vadå ska det bara funka en ynka dag? Förstår inte deras problem, hur prioriterar dom egentligen, Vi betalar för att det ska funka samt med hem telefonerna dom sitter i telefonen och säger att problemet ligger hos oss inte hos dom, nej okej vi har kollat allting minsta ditalj inte hittat ett ända fel så säg mig vart fan felet är isf..
Nu ska jag skicka ett mail till pappa och skriva att det slutat funka igen då kommer vi återigen idag få tjaffsa med telia,
USch vad jag tycker illa om Telia, Skaffa aldrig Telia för det är tamefan skrot !!!

Nu är det piss off väder igen, kan det inte ta och bli sommar någon gång man blir ju bara på dåligt humör av regn,
Min dag kommer bestå av att tvetta städa lite ge Kevin Biff stroganoff och välling och gröt för det fick han inte imorse.

No night for me, wake every time i like . * not *

Nu blir det sån där sen kväll igen när internet funkar och man kan tanka låtar medans lill prinsen sover.  =)
Kommer vara en trötter imorgon och tvetta och lite sånt måste man.

Bandit Rock i öronen just nu och en cigg måste nog tas innan läggdags. <3

Godnatt på er! Nu är min tandvärk borta så kommer nog sova skönt inatt. =)

Kevin och jag gud vad jag älskar dig!

Yey så har dom påbörjat en rotfyllning i min tand känns otroligt skönt att inte ha tandvärk guud =)
Kevin fick vara hos sin pappa tills jag var klar, fick två sprutor med bedövning direkt så halva ansiktet hängde och jag kände ingenting skönt nog, tyckte dom kunde gjort klart den eftersom jag var så bedövad att jag kunde sticka in en nål i läppen utan känsel.
Bytte tandläkare till den jag hade idag för hon var riktigt bra och försiktig!
Vi mötte madde efteråt och min läpp hängde inte med och jag dregglade som ett litet barn beställde en latte haha tro inte att jag kunde dricka, kunde knappt röka. =)
Men kevin var glad och ville sitta upp hela tiden och kräkas ner hela sig själv, Sen kom då Fraggel han skulle klippa sig och han hälsade på Kevin men när han sa till Kevin " Du behöver inte klippa dig du liknar din pappa i håret " Då börja han gråta och bara skrek av gråt haha så söt =) min lilla prins <3
Mötte Johanna innan allt det här också tog en cigg och gud må säga hur söt oliver är alltså det gjorde ni bra!! =)

Godmorning Sweden, i'm just tell you i love you !

Uppe med tuppen idag igen och Kevin lika så,
Vaknade halv 6 av min jädra tand, så om en halvtimme ska jag tamefasiken ringa till folktandvården och be dom skriva ut citodon för jag har VÄRK..
Istället fick jag en akut tid idag klockan halv 3 så Kevin ska vara hos pappa en halv timme, Ga damet vad skönt alltså slippa denna tandvärk och hoppas att den andra inte kommer tillbaka..
Kevin har kollat på tv på golvet tills han la handduken över ansiktet och somnade. =) Min lilla skrutt !
Ska träffa johanna en liten stund innan tandläkaren och lilla Oliver förhoppningsvis är han mer vaken nu :D

Du är pinsam!

Så sant som det var sagt Rebecka Carlstehd eller vad ditt fula efternamn är.
Du är så pinsam vet du det, du skämmer ut dig själv från topp till tå, Du skapar dig ovän med alla och du ska alltid ha en fot i allt, Du tror du är så perfekt att du kan allt och har rätt om allt och att alla ska sträva efter dig och vara som dig,
Det är tamefan pinsamt alltså, du är så patetisk att man bara skrattar dig i ansiktet, Nu skriver jag ner om dig en ren sanning för jag har fått höra så mycket skit du slängt på personer *Mammor* och en inte mamma,
Sköt ditt eget liv istället för att lägga dig i andras, Ta hand om din unge ist vilket du inte gör överhuvudtaget du låter din mamma ta hand om henne du låter dina vänner ta hand om henne du låter henne skrika när hon skriker och när hon vill ha uppmärksamhet skiter du i henne, VEM ÄR DU ? , det är min fråga, varför skaffade du barn när du inte ens orkar ta hand om det, jag tycker så himla synd om din dotter vet du det, och du sitter och klampar ner på varända mamma att den mamman inte kan ta hand om sitt barn, härregud människa stäng din mun du vet ju inte vad du talar om överhuvudtaget..
Du söker fel för att sedan slänga en dum patetisk pinsam kommentar till den personen, vart kommer du med det? du blir inte omtyckt kan jag säga dig, och JA jag tycker du är en dålig mamma för så du gör mot ditt barn, men jag har alltid skitit i att yttrat mig men när du kommer till oss och säger och yttrar dig att vi inte kan ta hand om våra barn att det är fel att inte amma och all skitsnack du slänger på oss då lessnar jag och många fler, Nu får du ta och ge upp, Du ammade my i 5 veckor sen ville du inte amma henne mer, vafan har du att komma med? du är en mygga som ska suga blod på varända mamma, det är SJUKT, något fel är det i din skalle inser inte du att du får folk emot dig när du gör som du gör, Vi är trötta på dig och det vet du om, SLUTA slänga skit på oss när det är du själv som är problemet i denna värld Gud borde straffa dig för det du gör att han ens tillåter dig leva i den här världen förstår inte jag, Håll fan käften i slutändan för du är inte perfekt och ingen vill och kommer inte vara som du, för ... DU ÄR PINSAM !!!

Hormoner...

Fy fan för dom..
fick en hormon spruta när jag födde Kevin hade förlorat så mycket hormoner,
efter det så kom min mens när den ville oc nu två gånger i månaden känns inte så kul,
innan Kevin kom hade jag regelbunden menscykel, ska ringa min barnmorska och prata med henne om det här,
Hur som helst så satt vi i solen Jag Susanna Jonnie och Veronica sen en fika hos dom,
Orkar inte med mensvärken alltså sen illamående gör inte saken bättre och mitt humör är en skandal just nu. =/

Orkar inte ens skriva, längtar tills vi flyttar till vårt badkar hehe så skönt att bara lägga sig i ett varmt bad när man har mänsvärk och efteråt bara sitta med något lätt med en kopp tee och kolla på tv..

Depprition på det här gör mig galen, Varmt som tusan är det i rummet också usch denna dag är inte Wictorias dag helt enkelt, går och lägger mig och förhoppningsvis vakna upp på bättre humör..
Måste bara skriva att du, DU ska veta att jag absolut inte tycker om när DU sitter och pratar om Tony på det viset du gör,
DU kommer ingen vart med att försöka få mig att tro att han bara ljuger för mig för att få behålla sin familj,
DU gör mig tokig när du säger så, jag vet själv vad jag gör, JAG ÄLSKAR TONY och vill leva mitt liv med honom,
DU har ingen rätt att få mig att lämna honom med mina ord, Snällt att du bryr dig men jag kan stå  på mina egna ben och jag har bestämt mig redan långt innan att inte behålla honom om han dummar sig..

Tack och hej men jag klarar mig en så länge.

verkligen fint väder.

jag och Kevin tog en lång lång prommenad i det fina oerhört varma vädret.
det var riktigt skönt att gå med min lätta klänning och kevin i vagnen,
Tog en fika på paus i centrum med anett som bestog av köttbullsmacka en latte och två cigg =)
Min man och Kevvans favorit kom förbi med fraggel och hälsade, efteråt skulle vi gå hem för Kev skulle nattas så mötte vi mamma på vägen så vi fick sällskap hem =), nuhar han fått gröt men han satt verkligen inte still hans fötter och ben sprang maraton, jag och min man ska sätta in honom i ett fotbolls lag när han blir äldre =)
Nu ska jag natta prinsen tjing tjing.

Ångest ångest och åter igen ångest !

Ja, det stämmer, jag fick sån Panik inatt.
Allting snurrade jag blev spy färdig jag låg och darrade i räddsla jagville inte ligga i det där mörka rummet jag satte på tvn och det kom en blå bild, åter igen försökte jag andas djupt och somna om vaknade upp 4 min efter med samma panik, Tv var avstängd jag satte återigen på den för att förhoppningsvis bli lugnare jag lös med mobilen och kunde inte andas, Jag var så otrygg i nattens mörker så jag ville springa springa till ljuset och till tonys famn, han var inte där, han låg inte bredvid mig, jag kunde inte känna mig trygg jag kände gråtklumpen i halsen av räddsla, jag hackade fram tårar och försökte göra mig lugn, jag tog fram mobilen skrev till Tony men fick inge svar, jag kunde inte röra mig då skulle jag spy, jag var fast jag var rädd jag hade panik kraftig panik och fanns ingen väg att springa, Det var tyst och hörde bara kevins andetag, Jag vet inte vart ifrån den här räddslan kom jag vet inte heller varför den drabbade mig just då mitt på natten det ända jag vet var att jag var otrygg utanför tonys famn =(

today is monday =)

Idag har jag ju som sagt fått internet som min far fyllde på. =)
nu sitter jag i sängen med lill grabben som blir tyngre och tyngre. =)
Vet inte riktigt vad vi ska göra, jag fick ju inte äta upp min frukost för kevin vakna, så får slänga den ställa in min yoghurt ett tag i kylen medans jag gör latte och tar en cigg =), Här är några picts.

Bild: Köket , Vardagsrummet , Hallen , Badrum . =)

Oh this is fucking nice.

Internet slutade återigen funka i fredags,
Så har inte haft internet förs idag då jag bad min far fylla på mitt mobila bredband, tack och lov att det finns såna =)
Helgen har varit enormt mysig, bara umgåtts ätit god mat druckit latte kollat tv hyrt film, gottat oss med cips choklad och cola, passade på att gå en prommenad medans det var sol, och gick och kollade på vår fina lägenhet igen, så jävla mysig alltså. =)
Igår kom lilla söta alexandra till mig, Kevin sov middag så vi tog en cigg sen gick vi en lång prommenad med Kevin och prata om allt och ingenting, Köpte glass och chips =) riktigt sommarväder det var ute igår alltså..
Har ju som sagt inte haft internet på 5 dagar oh i going to die kändes det som, riktigt värdelöst så jag fixade och trixa på photoshop alla dagar haha tack och lov för att det programmet finns =)
Måste bara säga att min blogg verkar vara väldigt intressant för två personer, Ena personenb säger att hon sagt upp kontakten och inte alls tänker ha kvar mitt nummer, vilket är en väldigt stor lögn som det är i princip varända ord som kommer ur denna människas mun men lik som fan sitter hon och spanar in mig, haha jaja det lät bara så kul att hon inte kan lämna det. =p och andra personen tycker det v ar väldigt omoget och skriva det där om Mia , hon kan ju inte heller lämna min blogg, roligt att den är så intressant men tråkigt att ni inte verkar veta att en blogg är som en dagbok och där skriver man allt.. den är inte till för att ni ska komma med så extremt dåliga och avundsjuka och patetiska och vad det nu är komma med såna kommentarer, jag skrattar ju bara det går ju inte hålla sig för skratt för ni är som små djur som måste ha min och folkets uppmärksamhet annars blir ni jätte depprimerad.. men this is my life so get and fuck your self .. då blir alla glada=) Puss puss

Äntligen !

Internet har inte funkat på hela dagen måste jag säga!
Typiskt Teckningsfel alltså, samma sak med comviq, jag kan skicka sms men det tar 2 timmar innan jag får sms. =/
Så dagen har bestått av att Min älskade man kom hit och överaskade mig när jag drack latte.
Vi har i princip bara umgåtts alla tre Kevin har varit så till sig att pappa var här så han hade ingen tanke på att sova,
Har bara umgåtts med min lilla familj druckit latte och fixat lite här inne. =)
Sen gick gubben och då gjorde jag i ordning vagnen och tog en liten promenad för att köpa mina älskade yoghurtar som är så otroligt dröm goda alltså, mjölkkola Mums, dom hade precis fyllt på så jag hade tur,
Kevin somnade i vagnen och sov i 4 timmar utanför, bra för han att få friskluft ! ,
Sen badade jag min prins oj vad han skratta och bara älskar att *simma själv* =) Sen somnade han och jag la mig och satte på en film *på smällen * min favorit när jag var gravid..
Fick ett sms har tant mia nu angående hennes tröja hon såg på en bild,
Må jag vara fattig för att jag råkade ha på din tröja en gång som jag inte ens visste var din, tyckte bara den var lite stor för min kroppstorlek men hade ingen tanke på att det var din fröken, har ju som sagts inte din stora kroppsstorlek så du får gärna ta tillbaka den, Jag har inte hunnit packa upp alla mina enormt mycket kläder och jag hade mycket kläder redan i garderoben så, Nej jag är inte fattig, du skriver ju inte så speciellt moget när du skickar sms, Du kunde ringt ist och sagt att det var din tröja och att du ville ha tillbaka den, well well folk växer ju upp senare en andra inget andra kan ro för, men tänk på din attetyd mot folk hur ska ditt barn växa upp med en mamma som inte kan ta saker och ting som en vuxen människa det är ju skandal. =/

vilken resa ..

Hehe det var nog inte det smartaste jag gjort i mitt liv,
Åka till ikea med barnvagn 50 min köpte lattevisp och vagnkudde och SKÖTBORD haha..
det gick rätt okej att lägga den på vagnen den tog ju upp massa men tur att det finns så snällt folk utifrån som hjälpte mig.
riktigt jobb var det och tungt, men men vi kom hem till slut och så skulle jag med mitt smart sinne bygga ihop det där,
det var nog svårare en att ta med den hit faktiskt,
Gjorde steg ett och steg två sen när det kom till dom där rören och skruvarna då gick mitt tålamod ut.
så jag bad tony komma hit och hjälpa mig haha det gick mycket bättre för han en vad det gjorde för mig. =)
Nåväl jag gick och gjorde latte med min lattevisp, Mums tre koppar idag, känns som jag är beroende och det är inte så himla bra när jag ska ha ett till barn, Bra där Wictoria och TACK JONNIE & SUSANNA för att ni bjöd på latte så ofta så jag fick vanan inne =p
Nu står skötbordet iaf på plats med hans grejer i fickorna, riktigt fint skötbord och vilket fynd 600 kr =)
Matar Kevin nu, och efter ska jag nog bara fixa lite till innan det blir lugnt.

i idore you.

Jag skulle ta en prommenad imorse efter att ha matat killen och vikt in kläder i garderoben och fixat och donat.
Mötte Alexandra och Josefin vid åbyplan trevligt folk alltså!
Vi stog och prata lite och Kevin tyckte det var tråkit att ligga i vagnen och dega så jag tog upp han och höll han lite gav han till josefin som ville hålla och sen vidare till alexandra som är så himla försiktig med han sötnosen ! =)
Skulle mött Susanna men hon höll på att strula till det, blev lite besviken hon kunde iaf hört av sig och sagt att hon blir sen osv men ist bad hon om ursäkt hon fastnade för att hon skulle hitta ett par skor till jonnie sen skrev hon att hon hoppas att jag inte blev sur osv.
Alltså gumman jag är inte sur, tyckte bara du kunde hört av dig lite tidigare och sagt att du blev sen ist för att vänta 1 & halv timme på att svara, det blev jag lite less på... Men men Saker och ting händer man får helt enkelt bita ihop och ta nya steg.
Vi satt hemma hos Alexandra, hennes mamma bjöd på kaffe mums men extremt röksugen blev jag, och Kevin skulle ha mat efter att ha legat på hennes säng och rullat och försöker krypa strängt..
Aaa så var det såhär att hans napp försvann vi hitta den inte någonstanns något spöke som måste kommit och tagit den alltså spårlöst försvunnen, som tur var så somnade kevin för natten och har fler nappar här hemma. =)
Nu dricker jag joicemultivitamin medans kevin sover med sin sverige tröja, Min mor tyckte jag borde äta hennes mat för jag har magrat väldigt mycket ( tack tack mor det känns väldigt bra att höra ) *inte* , men jag har ingen hunger, men får ta tag i det där, måste börja äta mer faktiskt, ska skärpa mig imorgon Frukost sen till ikea sen grilla med Tony flintastek extremt gott! , Vi började dock bråka på tele för han har sina åsikter att slänga ut 600 kr på ett skötbord, Men som sagt mina pengar och mitt barn, jag lägger ut 600 kr om det så behövs det är ändå till min unge och han är värd allt exakt ALLT! så Tony du bör hålla dina åsikter för dig själv...



Hm,

Måste fråga,
är det inte lika kul att kommentera nu när jag måste tillåta dom först?

Mmmm i like.

Kevin vaknade 9:00 idag och låg och pratade, inte bara det han vänder sig alltid spelar ingen roll om han ligger i sin säng elller halv sitter i babysittern så fort man lägger han på rygg så är han på magen direkt.
Jag tog iaf upp honom och la han bredvid mig och det var mycket bättre för han =) gick upp gjorde ordning banangröt och välling till han och te och mackor till mig och min älskade yoghurt fy fasiken godare yoghurt har jag aldrig ätit smak av mjölkkola så himla MUMS njuter av varje tugga, dom har inte denna älskade kärlek på många affärer så får leta =)
Idag ska jag äntligen ta tag i rummet alltså alla kartonger det blir snyggare när jag köper det nya skötbordet också.
3 veckor och 4 dagar  är det kvar till vi flyttar in till lägenheten =)
Och om 3 veckor 10:e Juni ska min Susanna på ultraljud och kolla könet på min gudson/dotter, kanske följer med om jag får eller får se bilder kanske det är ju inte lätt att sitta med en sprallig kille och livad dessutom =)

Nu bjuder jag på bilder på lägenheten .
Bild : Från vardagsrummet.

Bild : Hallen från ytterdörren.

Bild: Köket.

Bild: Köket igen.

Bild : vardagsrummet.



back to home

Jaha jag var som sagt på möte och gick efteråt till tonys bror och drack latte och pratade,
efter de åt vi bakelser mums !!
Sen gick jag hem letade strängt efter regnskyddet för det har varit så hemskt väder ute regnat och jävlats med mig..
Gick hem till Susanna och jonnie drack en latte där och kollade på tv och hade mysigt, På onsdag får jag schuss till ikea och köpa hans nya skötbord jag fastnade för direkt vikbart också så bra till nästa flytt =)
Imorgon ska jag fixa lite här inne känner jag, fan låder överallt kevins kläder är liksom tre flyttkartonger huller om buller så måste vika in dom i linnesskåpet, hänga upp hans förvaringsnät där hans leksaker ska vara i och fixa och trixa, 3 veckor och 5 dagar kvar nu tills vi flyttar in i vår gudomliga lägenhet i handen då är den äntligen klar!!
Vi satt och kollade på lite möbler till lägenheten, den kommer bli riktigt fin med barbord och allt =)
Kevin sover nu så jag har en egentid här vid datorn innan ja g själv ska flyga iväg i drömmarnas värld.
I helgen blir det nog grillning, med tony & Kevin, Förhoppningsvis har min familj förstått att dom ska ha hänsyn till kevin och inte ha fester eller vara högljudda dom här 3 veckorna och 5 dagarna jag bor här!!


Bjuder på lite  picts.

Nu är det klart!

Sådär ja, nu har vi flyttat klart!
4 körningar + ett misslyckande, glömde nämligen spjälsängs kudden och täcket där borta men vi åkte och köpte nytt på coop. står massa kartonger här nu som jag får ta imorgon, begavs till Susanna när vi kommit hit och umgicks när jag sedan skulle hem så glömde jag ena kevins nappflaska, oturs dag .. men dom följde med mig ända hem och jag ska dit imorgon efter mötet, nu ligger jag i min enormt mjuka och härliga säng med duntäcke och en sovande kevin i sängen bredvid.=)
bestämde med veronica jonnies mamma att hon kanske skulle köra mig till ikea på onsdag och handla det där fina skötbordet jag fastnade för nytt och fräsht =) ..
Lite orolig är jag inför helgen den här familjen har inte festat klart men om dom inte tar hänsyn så jävlar blir det hus i helvete + en sovande Wictoria och Kevin hoos susanna! så enkelt är det, dom ska allt veta att de är en bebis här under samma tak som behöver lugn och ro !!!!
Nu ska jag kika in på några sidor sen sova =)

Wake up wake up.

Jaha så vaknade vi halv 7 men låg och dega i sängen till 7,
sen fick han ny blöja och gröt och nu välling för att orka med dagen =)
Ska som sagt träffa susanna efter mitt möte sen sola med tony.
Det blir ju bara hem och packa dom här på dagarna fullt upp,
Imorgon ska vi träffa paret som äger lägenheten vi ska hyra och skriva på kontraktet.


:)

Vi har fått lägenheten i haninge nybygget vid vallavägen.
för dig som undrade vart vi fått den. :)

Nu blir det natt cigg och sova gott utan tandvärk hoppas jag =)
Kramen !

lovely boy !

Nu vart man trött,
Kevin blev nog också trött han har lagt sig för natten nu,
Jag ligger ihop krupen i soffan med täcket och har precis tagit en till citodon min tandverk börjar komma tillbaka smygande,
imorgon blir det som sagt åka på mötet, Träffa susanna, Sola, Hem och packa har så himla mycket saker så tycker det är så onödigt att egentligen flytta överhuvudtaget, tycker det räcker med att flytta en gång så slipper det vara så komplicerat som sagt,
På söndag kommer min far och hämtar alla grejer, men det blir till att köra flera gånger.

Vi mös i soffan hela dagen under täcket,
Mamma älskar dig min son!

why?

Jaha så blir det flytt igen,
Tiden här är slut och jag får bo hos mina föäldrar en månad när vi flyttar in till vår lägenhet,
det var lite oplanerat trodde jag skulle få bo här längre, men nej inte alls jag har hur mycke saker som helst plus ett barn men det skiter dom i, det kommer bli ett jävla flyttande,
Men tony har fixat flyttkartonger, men måste medge att det känns riktigt hårt att flytta dit igen fast det bara gäller en månad men helt onödigt =/
så imorgon blir det några cider sen packa rigält hela dagen.
Nåväl kan ju vara glad att min tandvärk är borta nu efter massa värktabletter, 3 citodon och två ipren fy fan vad man ska behöva trycka i sig pga smärta.
Men men jag kommer iaf närmare mina söta vänner där borta =)

Lägg ner nu !

Issabell.
Eftersom VI inte vill ha kontakt med dig så har VI inte kvar din mail adress inte ditt nummer och är inte vän med dig på någon av sidorna !
Du kan sluta försöka ta kontakt med oss nu, Du får acceptera att vi inte vill ha kontakt med dig och inte ha något med dig att göra, Vi blir aldrig av med dig alltså du är som en svans hängandes efter oss, det räcker nu STICK alltså, lägg ner verksamheten för det första ! du kommer ingen vart med det du håller på med! Sluta försök få kontakt med oss Sluta försök sök svar vi orkar inte med dig överhuvudtaget det blir bara mer irriterande när du fortsätter, Skärp till dig och umgås med dina vänner och sköt ditt.
Vi vill inte vara din vän, Vi vill inte ha något med dig att göra, Vi tycker inte om dig, låt oss vara bara, svårare en så var det inte.
Du är ingen hund så sluta förfölj oss alltså!
Du har försökt förstöra mellan mig och tony med dina lögner en längre tid, du klängde på han när vi var tillsammans du ljög och du är ingen sån person vi skulle vilja ha som vän, Så nu har du fått svar på det du undrade, nu önskar jag att du kan lämna oss ifred och sköta ditt eget liv och lämna vårat !!! Det är inte så jävla svårt. du verkar ju vara beroende av oss.

äh jag säger upp mig !

Jag blir tokig ! Jag säger upp mig,
Citodon hjälper inte ett skit mot min tandvärk och ändå fick jag såna på BB mot eftervärkarna,
Iofs så hjälpte dom nog på ett annat sätt på BB, men man tycker ju att dom kan hjälpa,
Jag skulle egentligen åkt till Susanna idag men har sån tandvärk så vet inte om jag klarar det, Tandvärken bromsar ju allt.
Måste försöka ta mig till skärholmen och handla smör iaf, imorgon blir det Någon cider i våra nya glas med hjärtformade is.
Susanna
är Gravid i vecka 23, jag är Gudmor till deras bebis =)

Susanna & Jonnie
Med min lilla prins, Susanna ska bli Gudmor till Kevin.

Jag själv med min älskade son!

Lilla Loui,
En riktig mysig  fast avundsjuk vovve =)

Tandvärk. :(

Fy fasiken vilket helvete,
Har sån tandvärk att jag inte har kunnat sova,
Min kind är svullen och det bara värker, När fasiken tar det slut?
Varför ska jag utsättas för detta,
Jag har en tandläkartid i juni någon gång, Men jag behöver akut tid,
Klockan är halv 6 och jag bara väntar på att dom ska öppna, Sist sa dom att jag inte skulle få någon akut tid mer,
Jag fick en akut tid men kom en timme försent pga bussarna och då får jag lida,
Är detta rätt? Jag tycker folk borde veta hur det är med tandvärk, Man lider det är en utav dom värsta värkarna,
Gud straffar mig, Why? jag har inte gjort något dumt eller olagligt.

Jag vill ha Svar för jag lider =( !!!!

i home !

Vi kom nyss hem jag och kevin blev en sen dag igen,
Men dagen blev att jag mötte susanna vi gick hem till mina föräldrar hämtade lite fotton jag hade skickat efter från förlossningen och sådär så jag kan klistra in i kevins bok. =)
Sen gick vi hem till dom, och det blev en latte och en cigg, fick lite avlastning och kevin fick jätte lite smak portion av slottspuree men den tyckte han verkligen blä om han började till och med gråta så den fick han inte mer av han ville ha välling minsann sötnosen =) Jag vaggade kevin efter att ha bytt blöja 3 gånger på två timmar hehe =) han somnade och jag la han snällt och försiktigt i deras stora dubbelsäng där låg av mysigt och sov i 40 min ungefär, sen vaknade han och vi kollade lite på tv och jag höll handen på susannas mage i princip hela tiden för att förhoppningsvis få känna min gudson/guddotter sparka hihi men inte säg, han/hon var väldigt envis och lugn. =)
Hon går in i vecka 24 på lördag men hon ser höggravid ut skit fin mage!
Sen rusade timmarna förbi och susanna ( kevins gudmor) fick mata kevin för natten och han somnade i hennes knä och hon tyckte det var så himla mysigt han vaknade inte ens när vi la ner han i vagnen och sov hela vägen hem och sov när jag la ner han i vagnen söt han är alltså min lilla prins. !!
Återigen kanske jag ska träffa henne imorgon igen får se, har en jäkla tandvärk men ska till tandläkaren i juni någon gång lång tid kvar känner jag, FÖRLÅT men jag orkar inte tanka ur kameran nu så gör det imorgon förhoppningsvis =)
Massa bilder som ligger och väntar.
Nu är det sovdags för mig!

Goodnight sweetheart goodnight.

åh gud vilken along day alltså,
Jag gick upp halv 6 imorse för att jag trodde jag hade möte så åkte hela vägen till haninge i onödan just då,
Mötte gubben och köpte cigg av han hade bara en kvar, och cigg är något jag måste ha nu dock ska jag försöka sluta röka men när vet jag inte, Hem till mina päron begavs det och lämnade nallen och kortet på mammas kudde som hon blev jätte glad över, Iväg till centrum och hem till Susanna och jonnie, Susanna är gravid i veckaa 23 och har så fin mage, vi pratade kolla på tv umgicks med kevin, han var så älskad märkte jag hihi han tyckte det var roligt, vi skulle äta men jag satt med handen på hennes mage i en kvart och försökte känna lillens sparkar men han var lugn (TYPISKT) när man lägger handen på magen och ska känna bebisens sparkar undrar varför det alltid är då, tråkigt nog, hihi men vi hade trevligt, vi gick till din mat för att förhoppningsvis få Kevin att somna, men good luck säger jag han somna då inte, jag köpte engångsvälling till han och sen en puree (Slottspuree) Den var nog det bästa pureer han ätit och jag själv tyckte den var god så jag smaska också lite smått på den =p , Himla skönt med avlastning säger jag ! TACK hihi , påvägen hem Däckade kevin HELT hans mun var öppen full med mjölk så jag blev lite rädd där ett tag och skakade till han så han svalde det och sov hela vägen hem la han på sängen för att byta blöja han sov fortfarande, hade gjort ordning mat till han ifall att han skulle vakna men inte ville han ha det han bara sov och sov så jag la han i sängen och han sover fortfarande, vilken sömntuta men iofs kom vi hem ganska sent halv 11 och hans sovtid är ändå 7/8 så jag förstår han, NU blir det tamefan sova för mig ska träffa susanna imorgon och förhoppningsvis sola igen, Lägger upp bilder imorgon eller i övermorgon på denna dag. TACK OCH HEJ FARBROR FREJ !! Juste jag är gudmor tills deras lilla bebis inne i magen =)

Tidig morgon för min och min prins.

oh god jag är riktigt trött.
Kevin vaknade 5:20 och ville ha sin napp,
Han fick sin napp och jag kolla på klockan och ville bara gräva ner mig i sängen,
Men det gick såklart inte för jag ska på ett möte i haninge som börjar 8:30 måste åka 7:30, ( det tar en timme att åka härifrån) eller rättare sagt 46 min,
Och det är inte enklast att hålla tider osv när man har barn, Först måste man äta själv sen tajma när man ska väcka dom och ge dom mat, Jag ska väcka han kvart över för han äter i ca 20 min sen ska jag klä på han och sådär.
Efteråt svänger jag nog förbi mammas jobb och lämnar ett urgulligt kort och en nalle björn med en rosa tshirt där det står världens bästa mamma ! =) ska nog svänga förbi hemma lite också och ladda upp lite gamla goda minnen.

Glöm inte mors dag den 31:a, Samma dag Kev blir 5 månader !

If your heart feel it pain i schould com back agen.

Nu har vi pratat med dom som äger nya lägenheten som vi ska flytta in till och det är 100 % Säkert nu och glada är vi båda två =) inte det allra lättaste att finna en bra lägenhet men efter mycket kämpa så gick det vägen =)
Längtar som sagt extremt efter att få flytta in och handla massa saker och möblera den 17:e juni är vår dag nya steg =)
om jag minns rätt så är det knappt en månad kvar, och eftersom att dagarna rusar förbi redan nu så kommer nog den 17:e komma väldigt snart.
Kevin sover nu och eftersom jag knappt fick någon sömn imorse så ska jag kila iväg och lägga mig snart.
Värme och bebisar/barn går verkligen inte ihop, han har fått mer värmeutslag, Riktigt varm hjärtad Gosse!
Sen blir jag så less på människor som går bakom ens rygg och pratar strunt,
Om man tycker något om personen så kan man gå till den personen och säga det ist, men vissa visste ju tydligen inte om att man kunde det.
Och om man inte känner personen sådär så bör man inte heller dömma den,
Varför ska man vara rädd att säga sina åsikter om folk till folk det funkar inte så, alla vi är människor.
Sen lossas som ingenting och inte nämna ett ljud om det, de är ännu falskare, NEJ sånt gillar vi verkligen inte eller hur?
Ännu värre om man är mamma då kan man ju inte fortsätta som man gjorde i lågstadiet eller..
Säg till om jag har fel, men det tror jag inte att jag har, för det är min åsikt om det hela !

Tack för alla fina kommentarer ! =)
Fortsätt med det ♥
Kramar från oss !!

Stay the night you can stay the night i can be you love !

Kevin har varit förbaskat jobbig, jävla värmen gör att han inte kan sova,
Han höll på att gnälla kl 01:00 men somnade om och vaknade vid 4:00 och skrek försökte göra så han somnade om men det gick inte riktigt han är så varmblodig och då blir det extra varmt för prinsen, Han lyckades somna om i 2 timmar iaf sen gav jag upp får börja sova med lite vidöppet fönster.
Har gett han gröt och nu får han välling =)
Jag känner för att göra något idag fixa i ordning vagnen är en grej, han kan inte ha pläden där inne längre det blir alldeles för varmt, kanske åka till ikea/babyland köpa vagnkudde och sådär =)
Längtar som fasiken till att vi ska flytta åh ända från magen ska bli så himla mysigt och vi kom med ide igår jag och gubben pratade om att bygga/köpa ett bar bord med höga stolar och en kevin hörna och sådär, kommer bli ski nice känner jag =)
Måste rensa igenom förådet hos mina föräldrar hela den är FULLT bokstavligen F U L L T med barnsaker och massvis med gossedjur och kevin ska ärva allt förutom tjej grejerna som jag hade,
Men vi sparar dom ändå för nästa vi ska ha kanske blir en tjej =)
Bilder från igår, 1 : Kevin gillar sig själv i spegeln 2 : Kevin sover mjukt i vagnen

lägg ner ditt vapen om du inte vill spendera tiden i en cell :)

Nu är det ganska klappat och klart med lägenheten,
Som ni vet så är det nybyggt eller dom håller på att bygger den och den är klar 17:e juni så vi flyttar in då.
Vi bträffa Paret som köpt lägenheten och tog en fika och pratade, det gick väldigt bra =) lite nervöst men det gick =)
Dom ska fixa kontrakt och sådär i veckan ungefär och vi ska få lite bilder på lägenheten men det fanns badkar torktummlare tvettmaskin osv men resten är omöblerat och i längtar extremt till att flytta in och börja möblera =)
När vi fikat klart gick vi och solade och hem till mina föräldrar begavs det, eftersom det är morsdag den 31:a så fick mamma ett jätte gulligt kort av mig i förskått som hon blev väldigt glad över, sen åkte jag hem!
Nu ska jag lägga lilla prinsen och göra i ordning hans vagn, måste köpa vagn kudde när jag får pengar och lägga undan till hyran för jag vet hur jag är med pengar i min hand hähä ..

Picts kommer =)

You look like a angel, Walk like a angel,Talk like a angel, you are devil in Disguise oh yes you are!!

Elvis Presley är ja uppvuxen med!
Jag är totalt förälskad i han och hans röst redan sen barn!
Smälter in när han sjunger jag tror folk håller med där, Mina föräldrar har massvis med elvis på sån där skiva kommer ej ihåg vad en sådan heter men P någonting skiva. =) i love love love E , hehe kanske döper min nästa son till Elvis haha ;)
Nåväl åter till the real life new ! ,
Idag ska vi då träffa killen som äger lägenheten som vi ska hyra * pirrigt* för båda oss två i magen vill jag lova,
Det kommer säkerligen gå bra så länge vi inte vimsar bort oss hehe,
Efter det ska vi sola *skönt* :D <3


Yes we do it !

Vi fick lägenheten !
Super glada båda två, och paret som äger den verkar hur trevliga som helst !
Det gör att man blir ännu mer tryggare i det här som tur är!
Älsklingen och jag myste i morse och kevin låg och prata och lekte på Golvet Så får jag ett skumt telefon samtal av en gubbe han frågar först * Vi har en villa vi hyr ut * jag svarade * jaha okej men vi har redan en på gång* Han frågade * Wictoria är du intresserad av konst? * Jag svarade * äh nja lite * han frågade * har du stått modell förut?* jag ba* Nej det har jag inte men jag har massvis med bilder* Han frågade * vill du stå modell? tar 200 kr i timmen* Ja svarade* äh nja jag vet inte riktigt* så säger han att han är 29 år jag kollade på tony och berätta vad han säger då la han på och när jag kolla på nummret så var det dolt Tony sa * Det där är en typisk pedofil gubbe tur att du inte gick med på något*
Alltså vissa människor dom går inte in i min värld riktigt.

Nåväl så tog vi en prommenad till skärholmen och åt på gillen Mums ! =)

Wait wait Wait.

Jag vaknade nyss av hem telen, Det var tony som ringde hehe,
Jag har vaknat 3 gånger och kollat på mobilen om han som har lägenheten ringt, Men icke då.
Nu sitter jag och väntar på att han ska ringa, men om han inte ringt innan tolv så åker jag och fyller på mitt kort och ringer honom, det blir ju enklast han kanske bara glömt. =/
Kevin sover fortfarande, jag tänkte gå och göra frukost till båda oss två nu faktiskt han kommer nog som sagt vakna snart.
Nu var det en annan snäll gubbe som ringde och fråga om jag var intresserad av deras stora stuga i sollentuna, hehe jag sa att jag skulle ringa up. Vill få svar på den där lägenheten först och främst.
Nej, nu blir det att göra sig i ordning. ! TJING


You spin my head right new right new, when you go down go down down.

Berättade ju att det skulle bli en hemma dag idag.
Jag har Gett kevin potatis och majs och päron puree och välling sen badade jag honom så himla go, han älskar det !
Efter det har han fått lekt på golvet rullat runt och försökt krypa och tagit ett antal framsteg i det!
Nu lagar jag mat, ska bli Kyckling klubbor, potatis och Tzaziki MUMS !! väntar bara på kycklingen den skulle stå i ungen 60 min och potatisen måste koka klart, så ska jag slänga i lite morötter så kevin kan få potatis och morots puree =)
Försöker få min Pappa att ringa in så min annons kan bli förnyad och hamna högst upp igen angående att jag söker lägenheter.. =)

Lite bilder på min älskling.

raaw !

Idag så vaknade vi lite över 9:00,
Bytte blöja på kevin och klippte hans naglar, för han har en virus blåsa i munnen som kom av förskylningen som han råka riva på när han stoppar fingrarna i munnen så det började blöda så baddade jag med jummet vatten =) .
Sen matade jag han med välling och gröt,
Efter det fick han ligga på filten medans jag gjorde ordning frukost till mig själv, och när jag satt och åt så vände han sig till mage sen från mage till rygg Duktiga pojke =)
Han försökte dessutom krypa och han gör framsteg varje gång märker man alltid något nytt.
nu kollar jag på film och äter frukost medans min prins ligger och pratar med sig själv . =)
Idag kanske Anett kommer hit och fikar och sådär, tänkte ta en dusch innan. ( SKÖNT ) .
Det blir en lugn dag, synd att man inte har någon cider sådär skulle sitta mysigt. =)
Har massvis med bilder jag måste slänga upp, så ni får se! , Nu är kevin helt slut och halvsover efter ett hårt tränande <3

Kevin har börjat med Bebis skratt, han börja med det igår.
så himla gulligt han gör det hela tiden min prins! ♥

Hallå där!

Nej, ingen tandläkare idag pga bussarna som inte gick som dom skulle, kom över en timme försent men gick dit ändå och fick en ny tid om två månader, varför? ( det vet jag inte ).
Gick hem till mina päron en sväng och kevin fick ligga på golvet på en filt och prata,
Alexandra kom till oss också hon och kevin latjade väldigt mycket Han tyckte det var enormt kul!
sen begav vi oss ut mot centrum in på apoteket och köpte tillfälling fyllning till min tand som man sätter i hålet tills dom lagar det så det inte kommer mer tandtroll och gräver, Hålen beror nog på ( colan) eftersom jag nästan inte äter godis bara choklad..
Sen solade jag och alexandra fick passa Kevin för första gången, gumman som är så försiktig hihi, Kevin hade varit lite gnällig fick jag höra och hon blev lite rädd visste inte vad hon skulle göra stackarn =) vi träffade anett och fikade sen hemmåt nu matar jag sprattel gubben <3

Äntligen!

Äntligen har jag fått tid hos tandis idag 10:45 i västerhaninge,
Gud alltså det tar en timme för mig att åka så jag hinner inte äta själv bara ge han maten.. well well this sucks !
Tony sa nu att han kunde passa Kevin under den stunden jag är där, och det är ju bara bra så inte dom blir jätte stressade osv när han helt plötsligt börjar gnälla.
efter det ska ja träffa Johanna och lilla Oliver =), får se vad vi gör jag kommer ju inte kunna äta på två timmar =P
 tingaling tjingaling !

You are my one baby i love you förever and ever.

Ja vart ska jag börja, Kevin har haft lite magknip pga sin hårda mage, så jag beslöt mig för att åka till skärholmen och handla lite bra produkter till hans lilla hårda mage, tur att han är  månader snart 5 så han kan få fiber av barnmaten han får som gör han lite lösare! , nåväl i skärholmen så gick jag till apoteket sen till coop extra och köpte blöjor hade inga med mig hehe nu har jag 3 paket blöjor så han klarar sig ett tag :) , när jag skulle åka till kungens kurva så stötte jag och kevin på den där transan som jag och tony stötte på en gång, hehe stackars människa.
När jag var framme där så gick jag till telenor butiken och lämnade in min mobil, jag berättade vad problemet var och han var snäll och skrev att en bit på telen lodsnat så förhoppningsvis får jag den lagad gratis,
Sen fick jag något ryck att hoppa av vid ikea och handla lite, det blev diskborste, en frukost bricka, två stora glas, en sån man häller vatten i och lägger i frysen så det blir is fast i hjärtform, barnmatsskolar till kevin och skedar till han, en leksak till han, sen minns jag inte vad det var mer, sen begav det sig hem.
När jag pratade med Tony i telen så började kevin bebis skratta hela tiden så otroligt gulligt så jag höll på att dö och han slutade inte utan han bebis skrattade hela tiden sen när man skratta själv så gjorde han samma sak. Min lilla prins, och det började han med idag då han är 4 månader och en vecka ! <3

baby baby :(

Kevin Benjamin Mathias Pettersson
Han har extrem magknip igen, så jag ska köpa lite saker mot hans mage idag när jag ska lämna in mobilen tänkte jag.
Han grät konstant i en kvart my little baby =(
det är nog pg hans mage som han vaknar tidigare en vanligt :/
Har fått bråka med en förbannad tandverk hela natten fy sablar alltså, dags att ringa tandspöket och boka tid nu känner jag förbaskat ont kan inte dricka något med socker i just nu, Otur man har hela tiden =/
efter allt ska jag bara hem och kolla på en film känner jag och lägga Kevin i tid för en gångs skull.
Sen när han somnat tänkte jag fixa i ordning min blogg.

Bild : Kevin 4 månader åker bil =) <3

I belive i can fly i belive i can tuch the sky.

i very tierd.
Kan ju börja berätta att Kevin var en pigg gosse inatt, han vaknade klockan 01:00 och låg och pratade med en skärande röst jag stoppa i nappen i munnen på han och bädda om han så somnade han om och vaknade 04:00 och låg och pratade för sig själv och skrattade försökte få han att somna om lyckades tills klockan blev 05:30 då vägrade han somna om försökte säga till mig att han inte alls var trött och pigg som attan är han fortfarande förstår mig inte på lilla prinsen ibland, jag gav han lite mat och tänkte att han skulle somna om efteråt men icke då, jag mådde förbannat illa så jag la mig på magen och försökte få bort det medans kevin låg i sängen och prata för sig själv och med nallebjörnarna på mobilen. =)
Nåväl så bytte jag blöja på han och la han på filten framför tv:n och där ligger han en och rullar runt haha knäppgök !
Det blir till att sova tidigt idag f*n !
Ska ha soc möte klockan 14:00 och prata om lägenheten och sådär,
Sen kommer anett och hämtar oss så åker vi till v,h och hämtar mobilen för jag ska lämna in min tele,
Så kommer vi nog fika och sen hem och vänta på andra avenyn,
Förhoppningsvis så sover Kevvan denna natt utan att vakna, han brukar aldrig vakna annars =/

är det någon som vet vart man kan få flyttkartonger?


Här är lite bilder från gårdagen.

klicka på bilderna så blir dom större =)
 

amesing !

Trevlig dag!
Jag åkte och mötte upp Madde i handen,
Vi åt på donken ( som vanligt ) , efteråt passade hon Kevin medans jag solade i 20 min Nya rör vilken tajming.
Vi gick till HM och där fick kevin en tröja som det står * Mum And Dad = Me * Otroligt söt,
Efter det tog vi bussen mot v.h och på något konstigt sätt mötte bussen tony satt på och vår buss varandra så han hoppa av bussen så träffade vi han en stund =) ,
Jag gick vidare hem till mina päron Stolt morbror fick hålla Kevin och lillagrabben kräktes lite på han haha .
Sen begavs det hem, Kevin har precis somnat och jag kollar på Spårlöst och äter Toffifee tänkte gå ut och röka nu =) '
Bilder under dagen kommer måste bara tanka upp dom.

i know how you are cus i have you in my dreams.

Godmorgon Godmorgon Sverige !
Idag åkte Gubben till jobbet tidigt tidigt på morgonen kändes inte speciellt kul att vakna upp själv =(
Well Well sånt där livet, jag blev Väckt av två gubbar som skulle fixa avloppet till duschen för det var stopp, så nu är det fixat iaf, Nu har jag precis matat lilla matvraket och pratat med Madde och vi kom fram till att träffas idag i handen =) Trevligt! Hon är trevlig och snäll =)
Kevin ligger på golvet på en filt just nu och håller på att sysselsätta sig själv medans jag ska fixa i ordning mig och gå ut och röka ! , Sen ska jag börja röra mig mot handen det tar väl ca 40 min härifrån åker buss hela vägen skönt nog,
Kevin lyckas alltid somna i vagnen på bussarna så det är skönt,
Måste egentligen hem till mina päron och hämta garantin till mobilen för återigen är den sönder, Förstår mig inte på den alltså först slutade knapparna funka bara sådär sen när dom börja funka igen så gick en bit på telen av så jag var tvungen att tejpa så det inte kommer in fukt eller liknande, Helt otroligt alltså Har den där W902 sony ericsson, Köp den inte det är oftast problem med den har redan lämnat in den en gång pga KNAPPARNA som slutade funka.
Man tycker ju att man kan få en ny tele !

Måste säga att jag var utslagen där, men lite knasigt ligger jag ju !


Hm, Sleep or Wake? ♥

Jag är ensam vaken igen!
 Det har varit en rätt kämpig dag idag, hela dagen började med att Kevin vaknade varje timme sen 04:30 pga Värmen men jag stoppade in lilla nappen i munnen och luftade han lite,
 Han är så himla varmblodig precis som sin far och blir lätt varm, skulle kunna värma en frusen människa i kylan!
Så varmblodig att han fått värmeutslag så vi får helt enkelt försöka ha det lite svalare för honom,
men han reagerar inte på det men blir lätt väldigt blöt efter bara en kort kort stund i en värme.
 Han åt gröt och välling till frukost låg och kolla på tv på filten snällt och gulligt så jag kunde ducsha och sådär,
han vaknade glad och har fortsatt vara väldigt glad hela dagen, Vi gick till skärholmen fin promenad tog väl ca 20 min och han sov hela vägen dit, var vaken ett tag medans vi åt på donken och handlade en jätte fin klänning till mig och var inne på affären där vi såg en transa i en lejopard kort klänning med turkos sandalett och väldigt mycket hår på benen och hängande hår i armarna USCH fy stackars människa säger vi! BUT this anymal ware blackhead =/
Sen prommenerade vi hela vägen hem och kevin slocknade och sov i ca 4 timmar tills vi väckte honom då vart han lite kinki stackarn så vi försökte underhålla honom tills 18:00 så han fick gröt och välling efter det somnade han i sin säng och sover en,
 vi bakade ju bröd riktigt gott två limpor! =)
Nu kollar jag på van veteeren - fallet G , ska väl sova efter det men bjuder på en söt bild på prinsen !

Söndag ! ♥

Nyvaken och trött !
Nu har man då vaknat , Kevin och Trötta Tony sover som en stock,
Kevin har iofs vaknat  gånger sen halv 5 pga värmen, men jag har stoppat i nappen och luftat hans lilla kropp,
Nu gav jag upp att försöka somna om, Nu sitter jag och äter Yoghurt med mjölkkola/karamell/toffee Grymt god yoghurt!
Efter det här ska vi bege oss till antingen ica eller skärholmen och handla lite saker vi behöver,
sen ska vi baka bröd *mums* ,
Nu ska jag gå ut och röka, skriver nog ikväll igen. Kram hej.

Momy loves you babyboy !

Tiden går riktigt snabbt.
Får passa på att blogga lite nu när grabbarna sover sött,
har varit en relativt lång dag idag, klart man är slut,
Jag blev väckt av tony kl 10:00 pga hans syster och hennes familj var påväg hit hehe =)
gjorde ordning lite gröt och välling till Kevin Tony gick halvvägs och mötte dom sen,Första gången för Kevins kusin Liam att träffa lilla Kevvan, Liam är 3 år nu, eftersom dom bor långt långt bort så träffas vi inte så ofta, vi träffades när kevin låg i magen =)
vi tog en fika och lilla liam var lite blyg så söt ! , Sedan begav vi oss till skärholmen gick runt lite och sen åt vi medans Liam och Kevin sov i sina vagnar, Kevin fick två presenter av Marika hennes man och Liam En röd tshirt där det står *Rock baby* på och en liten leksak =) ,
Sen åkte dom hem och vi begav oss hem,
Jag har precis rensat kevins byrå, han växer ju och jätte mycket var för smått plus att vi fick himla mycket kläder av Faster. =)
Nu sitter jag och kollar på winter games, Fasinerad över alla trix dom gör i luften med snöscootern krävs nog mycket övning där alltså =)
I fredags gjorde vi inte mycket mer en att Verkligen Storhandlade, och imorgon ska vi baka bröd =P

Natt natt !

sweet in the ear.

r'ätt mycket att göra !
Idag blir det att åka till kungens kurva till willys och storhandla =)
Imorgon eller på söndag kommer Kevins faster,
Igår solade vi och åt på mcdonalds var riktigt hungrig, osv orkar inte drabbla upp allt.
fint väder men lite kyligt, Kevin och jag vaknade nyss pappan sover som en stock,
Kevin har precis ätit frukostgröt sen till kvällen får han kvällsgröt, Imellan äter han potatis och majs puree och efterätt äpple och banan. =)
sen idag blir det nog bara ta det lugnt framför talang med en cider, antar att det var många som söp skallen av sig igår och inte orkar ta sig ur sängen idag.
måste kila ! tjingeling =)