Wictoria vs Alexandra vs Kevin .

vi drog ju till gymmet jag Alexandra och lill grabben, vi pratade med en kvinna där och fick några papper på medlemskap osv, fick också en barnpassning så vi kunde gymma i vår takt skönt nog. =)
vi ska gymma fram tills torsdag sen kanske vi tar vård&Lyx i en månad ist eller både och. =), hur som helst så var det SKÖNT bokstavligt att gymma men vad lätt man tappat kondiotionen, men det får byggas upp.
sen åkte vi hem till oss för klantiga mamman har glömt burkmaten hemma till grabben men var så snäll ändå på bussen och resan hit, några tanter satt bakom oss och blev helt till sig när kevin kom upp till famnen och sa * åh vilken söt kille en sån skulle man ha * och satt och spanade in han, haha lill grabben charmar minsann alla i olika åldrar =)
nåväl så kikade alexandra in på  datorn lite och vi fick oss ett gott skratt både jag och kevin och gudmor åt personen, haha ja det är tur att det finns människor som oss som är godhjärtade och skrattar åt det mest korkade meningar från vilsna personer. =p , En bebis börjar prata runt 1 år inte innan hennes unge är inte speciellare en andra haha bra sagt gumman instämmer så klockrent. =)
ja som ni kanske märker så skrattar vi väldigt mycket tillsammans åt världens befolkning och bara rent allmänt, men det är bra för ett gott skratt förlänger livet =)

Känns som vi har en fullbokad vecka, ska hinna med allt möjligt,
imorgon ska vi på möte kl 10:00 på gymmet och träna lite kl 14:00 ska vi till huddinge, och hämligheten rinner inte ut,
på torsdag ska vi på möte på gymmet och sedan träna och bestämma oss för vad vi ska göra i fortsättningen,
på måndag ska vi till stan och det kommer bli den underbaraste synen =) ..


Ni får mig glad varje sekund <3

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback